Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne zrovna ideálně si s ohledem na svůj velký den načasoval prohřešek bývalý hokejista New York Rangers Sean Avery (35). Kvůli obvinění z výtržnictví a následnému objevení návykových látek u něj doma během zatýkání, jej ještě čekají oplétačky se soudem. Je jasné, že topmodelka a jeho čerstvá manželka Hilary Rhoda se s ním nudit nebude...

Osmadvacetiletá kráska ze stránek magazínu Sports Illustated Swimsuit Issue a tvář značky Estée Lauder si s proslulým bouřlivákem řekla své ano v sobotu během obřadu při západu slunce v newyorském muzeu Parrish Art. Moderně pojatý ceremoniál doladila nevěstina jednoduchá róba s černozelenými prvky od Caroliny Herrery. V podobně neformálním duchu byl oblečen i ženich, který šedý oblek doplnil o bílou košili bez kravaty či motýlka.

Věřme, že Avery nebude muset posvatební čas trávit místo na líbánkách za mřížemi. Ve středu totiž vyšlo najevo, že byl o týden dřív zatčen a obviněn z výtržnictví. Skupinka řidičů tvrdí, že v Southamptonu na jejich vozidla házel blíže nespecifikované objekty. Přivolaní policisté uvedli, že byl Avery velice agresivní a jakoukoli vinu odmítal. Když jej o den později hlídka přijela do jeho domu zatknout, byl pod vlivem návykových látek, které byly rovněž nalezeny v jeho domě.

Reklama

Další články

Načítám