Hlavní obsah
Článek

Pokud se novináři Toma Hardyho zeptají na jeho soukromí, většinou je nemilosrdně odpálkuje. Nikoho tak nepřekvapí, že těhotenství své druhé manželky tajil až do chvíle, než na veřejnosti ukázala rostoucí bříško.

Stále uznávanější herec má už s bývalou přítelkyní Rachel Speed sedmiletého syna Louise. Ten se ještě letos dočká sourozence, kterého porodí herečka Charlotte Riley, s níž se Hardy oženil loni v létě. Podle její postavy to vypadá, že miminko přijde na svět každým dnem.

Rok 2015 bude hrát v životě Toma Hardyho významnou roli nejen kvůli narození druhého potomka. Osmatřicetiletý herec už má za sebou role v seriálu Bratrstvo neohrožených i diváckých trhácích Počátek a Temný rytíř povstal, ale letos prožívá doslova filmové žně.

Po adaptaci knižního bestselleru Dítě číslo 44, kterou Hardy natočil v Praze, se objevil v postapokalyptické akční sci-fi Šílený Max: Zběsilá cesta, již kritici zahrnuli nadšenými recenzemi. Tom si navíc zahrál i v muzikálu London Road a letos jej ještě čekají premiéry očekávaných filmů Legendy zločinu a Zmrtvýchvstání Revenant, díky nimž by mohl pomýšlet i na nejcennější herecké trofeje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám