Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Svého času nejúspěšnější česká moderátorka se po skončení čtvrté řady VyVolených opět stáhla do ústraní, což je velká škoda. Tereze Pergnerové (49) to totiž sekne a působí, jako kdyby zastavila čas.

Vzácnou výjimkou, kdy moderátorka hitparády Eso vyrazila do společnosti, byl sraz účastníků šmírovací reality show, k níž má Tereza doslova mateřský vztah. Se soutěžícími totiž strávila tolik času, že je vnímá skoro jako svou rodinu, již překvapivě na akci přivedla.

„Možná se někomu bude zdát, že jsem se vytratila, ale není to tak. Já jsem na tom místě, kde jsem nejvíce platná, to znamená se svými dětmi, se svojí rodinou, a to u mě platí navždy. Jsme početný spolek, kromě dětí a přítele Jiřího máme i početné zvířectvo, celkem asi tak deset kousků,“ prozradila Pergnerová.

Moderátorka na večírku zavzpomínala na časy, od nichž už uběhlo neuvěřitelných deset let. Při pohledu na ni to tak ale vůbec nevypadá. Tereza zvolila mladistvý unisex outfit, jaký nosila v době, kdy moderovala hudební hitparádu. Málokdo by poznal, že už překročila čtyřicítku.

Pokud by se ovšem VyVolení dočkali páté řady, Pergnerová by se do moderování nehrnula. „Já si jednak myslím, že nebude, ale kdybych se náhodou zmýlila, tak já bych řekla ne a přenechala to někomu jinému, aby si to sám vyzkoušel na vlastní kůži,“ dodala nestárnoucí televizní hvězda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám