Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Earth 2014 Nikola Buranská (32) je další královnou krásy, která se pokusí bodovat jako moderátorka. Po Monice Leové, Tereze Chlebovské a Gabriele Kratochvílové bude moderovat na televizi Prima. "Dostala jsem zajímavou nabídku spolupracovat na pořadu Hrajeme s Alim na Prima Cool. Mým úkolem bude vyzpovídávat hosty, je to spíš zábavní forma," řekla Super.cz Nikola.

Žádné kurzy rétoriky zatím neplánuje. "Pojedu úplně od podlahy, natáčet bych měla dvakrát do měsíce. Uvidíme, jestli pak začnu," upřesňuje. Radost měly z nové práce Nikoly i kolegyně Gábina Kratochvílová a Monika Leová, které na Primě moderují zprávy. "Monča Leová bude i mým prvním hostem. Holky byly nadšené," říká Buranská.

Její přítel Filip Novák hraje nyní fotbal v Dánsku, s Nikolou tak prožívají vztah na dálku. A nyní to budou mít ještě složitější. "Věděl, že nejsem typ, co by vydržel jenom doma, potřebuju k životu práci, pořád něco dělat, nějakým směrem se rozvíjet. Fandí mi a podporuje mě. Po Miss jsem byla v jednom kole, doma jsem úplně taky nebyla, zvykli jsme si na to, i nyní to budeme muset zvládnout," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám