Hlavní obsah
Článek

Panující Česká Miss Nikol Švantnerová (31) se musí, co se alkoholu týče, hodně omezovat. "Tvrdé nemůžu pít vůbec, a pokud jde o víno, stačí mi jedna sklenička, a je to hodně znát," svěřila Super.cz. "Mám hodně nepříjemné zkušenosti, a tak se alkoholu hodně, ale opravdu hodně vyhýbám," dodala.

"Hlavně mi to nedělá ani zdravotně dobře, takže bych ani neměla hodně pít. V dětství jsem měla problémy s játry, měla jsem hodně těžkou mononukleózu, takže mi doktor řekl, že když se napiju výjimečně, neměl by to být problém, ale častěji bych pít neměla. Na jaterní testy pravidelně nechodím, ale alkoholu se vyhýbám," vysvětlila.

"Když už se víc napiju, jsem tak dva dny nepoužitelná. Moje opice jsou extrémní," mínila Nikol a probrali jsme i možnost, že když vypadá tak exoticky, má možná i indiánské předky, protože indiáni mají opravdu špatnou alkoholovou toleranci.

"Když se víc napiju, tak jsem hodně veselá a chovám se bláznivě. Tancuju, lezu po stolech, tancuju na nich a navíc hrozně ráda mluvím cizími jazyky, které až tak ve střízlivém stavu neovládám," smála se Nikol na vinobraní na pražské Salabce, kde si už druhou sklenku, abychom poznali, jak to opravdu vypadá, dát odmítla. "Radši jindy, ale to bude opravdu stát za to," slíbila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám