Hlavní obsah
Článek

Rodina nebyla v minulosti pro hollywoodskou legendu Harveyho Keitela na prvním místě, ale na stará kolena se chová jako vzorný tatínek. Jeho nejmladší syn Roman by přitom mohl mít i o dvě generace mladšího otce.

Harvey Keitel stačil natočit více než 130 filmů, takže většinu času strávil před kamerami. I při vysokém pracovním nasazení stačil prožít několik vztahů, ale matku své dcery Stelly (30) ani syna Hudsona (14) si nevzal. Této pocty se dočkala až o 22 let mladší Daphna Kastner, s níž se seznámil zrovna v době, kdy se stal dvojnásobným tatínkem. Jejich románek měl však rychlý spád. O měsíc později uspořádali svatbu a o tři roky později se jim narodil Roman.

Hollywoodský veterán známý z filmů Taxikář, Gauneři či Piano se nejmladším potomkem rád chlubí na společenských akcích, kam vyráží s celou svou rodinou. Letos je Harvey vytížený propagací svého nejnovějšího filmu Mládí, který v červenci osobně uvedl také na Karlovarském festivalu, kde novinka italského režiséra Paola Sorrentina získala Diváckou cenu Práva.

O kvalitách snímku, v němž Harvey Keitel a Michael Caine ztvárnili přátele, kteří v lázeňském hotelu ve švýcarských Alpách společně s excentrickými hosty zahánějí myšlenky na blížící se konec, se už diváci mohou přesvědčit i v českých kinech. Hollywoodští veteráni v Mládí podali tak přesvědčivé výkony, že bývají zmiňováni v souvislosti s tipy na příští oskarové nominace.

Reklama

Další články

Načítám