Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se moderátor Libor Bouček (43) před devíti lety po půlroční známosti oženil se slovenskou moderátorkou Mariannou Ďurianovou (38), myslel si coby zamilovaný blázen, že s ní zůstane navěky.

Štěstí v lásce mu však moc dlouho nevydrželo a po pěti měsících manželství musel skousnout hodně hořkou pilulku. Marianna Boučkovi nasadila parohy, což moderátor po tak krátké době celkem logicky nemohl snést a podal žádost o rozvod.

Boučkovi o pár let později nevyšlo ani druhé manželství s právničkou Janou. To Ďurianová se do další svatby moc nehnala, ač se po jejím boku vystřídala celá řada mužů.

Už brzy se ale z půvabné blondýnky opět může stát vdaná paní. Obletovaná Slovenka je totiž momentálně zasnoubená s podnikatelem Romanem Doležajem, s nímž má syna Romana. Ďurianová se nedávno objevila na křtu cédéčka kapely No Name. Společnost jí dělala její sestra Darina, která by se určitě líbila i Boučkovi.

Moderátorova bývalá švagrová je totiž pořádná kočka. Přítomní pánové mohli oči nechat na jejím sexy výstřihu, jímž se na křtu prezentovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám