Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je to vůbec možné? Přesně tak se budete ptát, až uvidíte říjnové ceny u MT-nábytek.cz. Máme pro vás parádní obývací stěnu zlevněnou o více než 8 tisíc, komfortní manželskou postel za méně než 4 a půl tisíce nebo závěsnou sestavu skříněk do koupelny za necelé 3 tisíce. Nevěříte? Přesvědčte se sami. Ale dlouho neotálejte, tato super akce končí už 15. října!

Příbuzní a známí puknou závistí, až se dozví, kolik jste dali za úžasnou obývací stěnu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tomu se říká nabídka, jakou nelze odmítnout. Moderní obývací stěnu Sigma 1 v atraktivní kombinaci barev jsme totiž zlevnili o celých 70 %. Na široký TV stolek pohodlně umístíte jakoukoliv obrazovku, do skříněk naskládáte vše potřebné, a když budete chtít, přidáme vám do prosklených vitrín také vnitřní osvětlení. Zkrátka největší pecka letošního podzimu. Dříve za 11 631 Kč.

Rozehrajte v obýváku festival pestrých barev díky rohové sedačce za nevídanou cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Různé typy potahu čalounění ve stovkách barev a vzorů - sedací soupravu Vanessa vám nabízíme v tolika variantách, že si mezi nimi tu svou vybere každý. K tomu si zvolíte také pravé nebo levé provedení rohu, takže výborně zapadne přesně tam, kde ji chcete mít. Navíc ze sedačky jednoduše uděláte pohodlné lůžko, a to znamená jedno jediné: palec nahoru! Dříve za 8 585 Kč.

Kolik potřebujete místa v posteli? Elegantní manželské dvoulůžko ho má pro vás tak akorát

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Usínáte každý na jiné straně nebo se k sobě tulíte? Ať tak, anebo tak, díky výběru šířky manželské postele Sicilia si spánek oba vychutnáte ještě lépe. K trumfům dvoulůžka patří pevná konstrukce, odolný bezúdržbový povrch, prakticky sklopené čelo a také skvělá cena. V naší nabídce najdete i různé typy matrací a novou postel si tak dokonale přizpůsobíte. Dříve za 6 165 Kč.

Nenechte vlhkost ničit vaši koupelnu. Pověste si skříňky na zeď a vydrží vám mnohem déle

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mokrá podlaha jakožto odvěký nepřítel koupelnového nábytku nemá šanci proti elegantním světlým skříňkám z řady Horace. Bezvadně pasují do menší panelákové koupelny a díky zavěšení mají také podstatně delší životnost. Po ránu a k večeru oceníte praktické úložné prostory i velké zrcadlo a na přání vám k tomu všemu za příplatek přidáme i umyvadlo. Dříve za 4 137 Kč.

Slevy až 70 % už jen do 15. října! Hon na nízké ceny u MT-nábytek.cz vrcholí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ne stovky, ale tisíce korun ušetříte, když stihnete náš říjnový hon na nízké ceny. Během něj jsme pro vás zlevnili desítky modelů nábytku do celé domácnosti o 25 až 70 % z obvyklé ceny. Neváhejte a pořiďte si lepší bydlení, ať se vám doma za dlouhých večerů a venkovních plískanic víc líbí. Ještě na to máte necelé 3 dny, s akcí končíme 15. října!

Další články

Načítám