Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Chudák prcek Roman Skamene (69)! Malý velký herec se potkal s Dagmar Patrasovou (67) na place při natáčení nového seriálu. V něm hraje královna dětských srdcí šílenou semetriku a také svého manžela týrá. Dáda se nám teď přiznala, že si mlácení hereckého kolegy náležitě užila a že do jeho napadení ventilovala veškerý vztek, který měla na manžela Felixe Slováčka, jenž jí byl ještě nedávno nevěrný s Lucií Gelemovou.

Roman Skamene už dostal pár facek osudu, třeba když měl velké lapálie s vymahači, ale tyhle reálné záhlavce, kterých dostal od Patrasové nepočítaně, mu opravdu sedly jak prodloužené pozadí na hrnec.

„Postava se jmenuje Markéta Hrabná. Je to bývalá starostka, zhrzená, že přišla o svou funkci, a snaží se ji získat znova. Je to intrikánka, nekompromisní příšerná babizna. Má svoji milovanou čivavu a za manžela Tondu. Jmenuje se stejně jako můj muž a hraje ho Roman Skamene,“ popsala roli Dáda, která se bojí, že jí na ulici lidé kvůli účinkování v seriálu budou spílat.

„Romana opravdu biji, mlátím a nadávám mu. Takže asi na něm jsem se při hraní dopustila fyzického násilí,“ uvedla herečka a zpěvačka a na otázku, zda při tom myslela na to, aby hereckému partneru neublížila, nebo si na něm spíš vylévala zlost za příkoří, které ji v tu dobu potkaly, odpověděla jasně.

„Natáčela jsem to celé léto, takže další komentář není třeba,“ usmála se. Právě v létě aféra s Lucií Gelemovou vypukla, takže nebohý Skamene asi dostal co proto.

Patrasová v neděli dostane v Říčanech na festivalu cenu Oty Hofmana za celoživotní práci pro děti. Pak hned běží od tří hodin odpoledne hrát Sněhovou královnu. „Je mi psaná na míru, takže není až tak zlá jako v originále a děti se mě nemusí bát,“ dodala na křtu kalendářů Aleše Cibulky, kterého považuje za pohotového a nadaného autora s darem od boha.

Reklama

Další články

Načítám