Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Katie Holmes (45) je to jako na houpačce. V civilu byste ji jako maminku, která by se rozdala pro svou jedinou a trochu zhýčkanou dceru Suri, měli problém poznat. Jen co ale hvězda z Dawsonova světa oživí svou přítomností společenskou akci, oslní široké okolí. Pokud ovšem poslední dobou hodně vytížená a pohublá Katie neubere plyn, za chvíli se sotva udrží na nohou.

Ve středu bývalá manželka Toma Cruise vypadala opravdu vyčerpaně. Nešlo jen o to, že nebyla upravená, spíš její oči, vrásky na čele a svěšené koutky úst naznačovaly silnou únavu či nějaké trable. Herečka ještě nedávno natáčela v New Yorku se svou filmovou dcerou ztvárněnou herečkou Stefaniou Owen svůj režisérský debut All We Had, a to zrovna scény, během nichž vysmátá zběsile tančí v dešti. Ve skutečnosti jí ale evidentně příliš do skoku není.

Do toho navíc Holmes, která údajně už měsíce tají vztah s kolegou Jamiem Foxem, natáčí seriál Ray Donovan a ještě pravidelně vodí dceru nejen do školy, ale i na hodiny tance a lekce baletu. Katie by si asi potřebovala uvědomit, že není stroj...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám