Hlavní obsah
Článek

Už několikrát jsme vám na Super.cz podali důkaz, že Eva Perkausová (30) nepatří zrovna mezi pravdomluvné jedince. Sice se v televizi přiznala, že měla na střední škole dvojku z chování, ale jinak si moderátorka Top Star Magazínu nedala říct a vylepšuje si svůj životopis, jak se jí zlíbí. Postupně se zamotává do svých lží jako rybka do sítě.

Teď se například ukázalo, že je všechno jinak s jejím vysokoškolským studiem. Není to ani rok, co Perkausová tvrdila, že studuje produkci na Vyšší odborné škole reklamní a umělecké tvorby v Praze 4. „Dala jsem se na produkci - studovat. Chci skloubit příjemné s užitečným, což je hraní, do kterého vidím blíž, co se týká produkce, učíme se kameru, scenáristiku, takže mě to baví,” nechala se slyšet v jednom z prvních rozhovorů natočených pro Super.cz. Na svém profilu na sociální síti Facebook se ale blondýna chlubí tím, že navštěvuje Vysokou školu finanční a správní.

Že by byla Eva schopná při svém zaměstnání navštěvovat hned dvě vzdělávací instituce najednou? Nebo že by si nejdříve udělala vysokou a pak vyšší odbornou? Spíš by si měla sama ujednotit, která z teorií je správná, i když na 21 let toho Eva už stihla opravdu hodně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám