Hlavní obsah
Článek

Michaela Doubravová a Roman Tomeš spolu žijí i pracují, patří ke stabilním párům českého šoubyznysu a nedávno se zasnoubili - v divadle, kde tráví většinu svého času. Nepřehlédnutelní jsou také díky Míšinu stylu oblékání, který je velmi výrazný a často hodně odvážný. Někteří muži vyzývavé oblečení na svých partnerkách těžko snáší, Tomeš je ale v pohodě.

„Míše do toho vůbec nemluvím,“ říká, a to ani v případě absence spodního prádla. „Když je to vidět a Míša se za to nestydí, tak co. Ať se ostatní podívají, jakou mám doma hezkou holku,“ je v klidu herec a zpěvák. „Já se nestydím. Podprsenku skoro nenosím, nemyslím, že bych to potřebovala. Teď taky nemám podprsenku,“ navázala v talk show Na baru jeho partnerka.

Řeč ale naštěstí nebyla jen o (ne)nošení spodního prádla. Doubravová popovídala také o svém vítězství v jedné ze soutěží krásy, i když v případě sedmileté holčičky spíš roztomilosti. „V roce 1999 jsem rok po Táni Kuchařové vyhrála v soutěži Miss Mléko, ale ta Miss World už mi bohužel nevyšla,“ smála se Doubravová.

Reklama

Další články

Načítám