Hlavní obsah
Článek

Na veřejnosti rozdává úsměvy, ale uvnitř dusí obrovský smutek a trápení. Lucie Bílá (57) se jen těžko vyrovnává se skutečností, že zdravotní stav její maminky Hany Zaňákové (74) se nelepší. Matka Slavice zůstává po dvou mrtvicích ochrnutá na polovinu těla a dál ztrácí síly.

„Lucčina maminka je už víc v nemocnici než doma a je závislá na přístrojích. Nehýbe se, nemluví. Pořád sice trochu vnímá, je to ale opravdu velmi špatné,” prozradil zdroj z okolí rodiny Zaňákových deníku Blesk.

Je zbytečné dodávat, že Bílá je velká bojovnice a dělá vše proto, aby své nemocné matce co nejvíc pomohla. Když před rokem a tři čtvrtě paní Zaňáková prodělala mozkovou mrtvici a na deset dní se ocitla v kómatu, tak jí po jejím probuzení zpěvačka nechala doma vytvořit JIP pokoj. Loni v listopadu ale přišla další mozková příhoda a lékaři ztratili naději na uzdravení. V Otvovicích se tedy bohužel připravují na nejhorší.

„Nevypadá to dobře. Řečeno zkráceně: je ve špatném stavu. Lucka je s tím smířená. Život je i o smrti a ta se blíží každému z nás. Někomu dřív, někomu později, a máma je bohužel na řadě,” uvedl v minulosti Blesku zpěvaččin bratr Karel Zaňák (51).

Reklama

Další články

Načítám