Hlavní obsah
Článek

Rok a půl to jedna z největších sexbomb v historii Pamela Anderson (56) zkoušela s krátkými vlasy, než dospěla k názoru, že tudy cesta nevede. Alespoň zatím ne… Ve středu načapali paparazzi královnu Playboye se dvěma kamarády, kterak opouští restauraci Craig’s v Los Angeles. A přestože by se mohlo na první pohled zdát, že byla zabalená pouze do saka, měla na sobě ve skutečnosti tričko i šortky, které byly ovšem tak kratičké, že pod ním nebyly ani vidět. O to víc však vynikly Pameliny nohy, na nichž jako by se zastavil čas.

Chtělo by se říct, že hereččiny končetiny jsou dokonce tak sexy, že je velká škoda, že v důsledku letitého ukazování dekoltu zůstaly upozaděny. Možná, že právě teď nastane jejich chvíle a Pam bude sukně ještě víc zkracovat.

Hereččinou další prověřenou devizou, která vždy fungovala, byla i dlouhá platinová kštice, a jak už jsme zmínili, s krátkým sestřihem to nějak nebylo ono. Proto, když Pamele vlasy dorostly k ramenům, nechala si je okamžitě prodloužit. A starou dobrou Pam máme zase tady…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám