Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární herec Orlando Blooom po rozchodu s atraktivní modelkou Mirandou Kerr, s níž má čtyřletého syna Flynna, rozhodně nesmutní.

Dalo by se říct, že po rozchodu naopak rozkvétá. Legolas z Pána prstenů si o víkendu užíval na prosluněné pláží v Malibu, kde vystavil na odiv svou vypracovanou mužnou hruď. Po vášnivém objetí od slavného herce jistě touží řada krásných nápadnic.

Oficiálně je ale zatím Orlando sám a raději si užívá single života společně s přáteli. V poslední době se sice spekuluje o tom, že má pletky se sestrou Kim Kardashian Kendall Jenner, ale oficiálně se oba dva na veřejnosti ještě neukázali, takže se možná jedná jen o fámy, nebo krátký milostný románek. Kolem osmatřicetiletého Brita se ostatně točí spousta žen.

Milostné hrátky měl mít i s brazilskou topmodelkou Luisou Moraes. Všechno ale nasvědčuje tomu, že Mirandu Kerr zatím žádná vyvolená nenahradila. Svalnatý herec si raději užívá svobodného života. S bývalou hvězdou Victoria's Secret Kerr se Bloom rozešel v říjnu 2013.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám