Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Khloé Kardashian (39) to od dětství měla mezi nádhernými a útlými sestrami těžké. Neměla tak půvabnou tvář, ani později senzační křivky přesýpacích hodin. Označení ‚velká‘ či ‚statná‘ ji přivádělo k šílenství. Nejmladší z tria Kardashianek ovšem loni začala na postavě makat jako ještě nikdy předtím a výsledky jsou ohromující. Kulaté na ní zůstalo už jen pozadí, které si naopak do oblých tvarů podle rad trenéra přísnými cviky denně formuje. A nepolevuje ani na dovolené, ba naopak.

Během svého pobytu v karibském St. Barts dokonce pořídila z tréninku sexy fotky v úboru, který nejspíš na ženách v posilovně jen tak nespatříte. Snímky posléze sdílela na svém webu, kde má už tisíce fanoušků, kteří ji v její cestě za vysněnou postavou podporují a které ona sama inspiruje.

„U fitness neexistuje nic jako dovolená, tak jsem si zařídila, abych i během svého pobytu na St. Barts z minulého měsíce mohla cvičit. Šla jsem si zaběhat v plavkách, ale když jsem se protahovala, moje maskérka a kamarádka Joyce Bonelli a další arménská maskérská bohyně Hrush stále naléhaly, abych se u toho nechala nafotit. Tak tady máte výsledek pětiminutového focení,“ připsala Khloé ke snímkům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám