Hlavní obsah
Článek

Lance Bass už opět neví, jak by na sebe strhl pozornost. A tak zkusil vytvořit skandál na téma, které je velmi citlivé nejen v rámci USA. Prý ho osahával pedofil. Mělo k tomu dojít v roce 1995, jenže to už hvězdě bývalé skupiny ´N Sync táhlo na sedmnáct let a měl tedy druhotné pohlavní znaky. Pedofilové však osahávají jen chlapce před pubertou, kteří jsou ještě dětmi. Basse tedy obtěžoval gay, který je na velmi mladé muže.

Téma šestatřicetiletý zpěvák vytáhl v pořadu Meredith Vieira Show, kde se hovořilo a Ashley Judd, již prý jednou sexuálně zneužili. „To se také děje mužům. Je to oboustranné. Mně se to taky stalo. Když jsme začali zpívat, někdo, s kým jsme pracovali, se nás nevhodně dotýkal. Já jsem to už tehdy pochopil, bylo mi šestnáct, že tento chlap je pedofil a dotýkal se mě nevhodně, ale tehdy jsem si nepřipadal jako oběť, protože jsem si uvědomoval, o co jde,“ tvrdil Bass, který se loni oženil s partnerem Michaelem Turchinem.

Dotyčný prý osahával také ostatní kolegy ze skupiny včetně Justina Timberlaka. Kluci si o tom prý povídali, ale nikdo z nich z toho trauma nemá. „Tak nějak jsme si z toho utahovali, ale není to nic vtipného. Jsem rád, že jsme si uvědomovali, o co jde, protože tím jsme se necítili jako oběti,“ dodal Lance.

Reklama

Další články

Načítám