Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Letos se sice Jennifer Aniston (55) neobjevila v žádném novém filmu, ale přesto prožívá nejšťastnější rok svého života. Slavná herečka konečně tvoří rodinu s Justinem Therouxem.

Rachel z kultovního sitkomu Přátelé se svým hollywoodským kolegou randí už nějaký ten pátek, ale Justin se do manželského svazku nehrnul. Na herečku tak po zasnoubení čekaly tři dlouhé roky čekání na obřad.

V srpnu se herecký páreček konečně tajně oddal a vyrazil slavit líbánky na ostrov Bora-Bora, kde se Jennifer a Justin nejspíš připravovali na příchod miminka. Těhotenství šestačtyřicetileté herečky by muselo být malým zázrakem, proto se rozhodli pro adopci.

Herečtí manželé si přísně střeží své soukromí, takže si nepozorovaně pořídili dcerku, již už údajně mají doma. „Mít holčičku bylo vždy jejím snem. Počítala i s variantou, že si ji bude adoptovat sama,“ tvrdí zdroj z hereččina okolí, podle něhož o osvojení požádala dávno před svatbou. Výbavičku v růžové barvě prý Aniston pořídila kompletně přes internet, aby nebylo její tajemství prozrazeno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám