Hlavní obsah
Článek

O tom, že se Ivana Gottová (48) opravdu stáhla z veřejné sféry, už není pochyb. Poté, co manželka Karla Gotta (†80) odešla z VIP zpráv i muzikálu Přízrak Londýna, aby se více věnovala rodině a svému zdraví, po ní ani není vidu, ani slechu.

Gottovou po boku Mistra nahradila jeho mluvčí Aneta Stolzová, která zpěváka doprovází na všechny společenské události. Nechyběla dokonce ani na křtu Gottova vůbec prvního kompletu duetů, které na pěti cédéčkách mapují Slavíkovy duety od roku 1962 až do současnosti.

Když už ani na tento křest Ivana nedorazila, je zřejmé, že se, jak už jsme informovali, opravdu neobjeví ani na vyhlášení ankety Český slavík. Letos přitom Karel Gott může získat už svého jubilejního čtyřicátého Slavíka, což je neuvěřitelné číslo.

Jedinečnou kompilaci pokřtili společně s Gottem zpěvák Petr Kolář (56) a americká sopranistka Pauletta deVaughn, kteří s mnohonásobným Slavíkem také měli tu čest společně zpívat. Kromě nich se fanoušci Karla Gotta mohou těšit na duety všech možných žánrů s Yvonne Přenosilovou, Petrem Mukem, Vlastou Průchovou, Martou Kubišovou a desítkami dalších osobností.

Reklama

Další články

Načítám