Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

„Hra je nejvyšší formou zkoumání,“ řekl kdysi Einstein. Při pohledu na děti hrající si se stavebnicí LEGO nezbývá, než souhlasit. LEGO rozvíjí fantazii a schopnost řešit problémy. Zapomeňte letos o Vánocích na tablety a notebooky. Letos kupujte LEGO!

LEGO Technic 42040 Požární letoun

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nastartuj tento úžasný požární letoun 2 v 1 z řady LEGO Technic a vzlétni do vzdušného souboje s požárem! Je to impozantní model napěchovaný autentickými prvky a funkcemi, jako je podrobný dvouválcový motor, joystickem ovládané výškovky a křidélka, nebo objemné plováky. Požární letoun je vhodný pro děti od 9 do 16 let a obsahuje 578 dílků. Dodává se v zářivě červenobílém provedení, spolu se sadou parádních polepů.

LEGO Friends 41095 Emmin dům + doprava zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Postav si vysněný rodinný domek a vybav ho moderním zařízením! Stavebnice je určena pro holčičky od 6 let. Při stavbě modelu LEGO Friends Emmin dům zjistíš, jak je celá Emmina rodina šikovná a tvůrčí, v moderně zařízené kuchyni můžeš s Emmou uvařit nějakou dobrotu. Emma velice ráda tráví čas se svými kamarádkami ve svém pokoji. Po dlouhé bublinkové koupeli můžeš Emmě pomoci s make-upem u toaletního stolku s velkým zrcadlem.

LEGO Creator 31019 Zvířátka z džungle

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tato nezbedná opička si žádá pozornost! Nastav jí paže, nohy a ocas do různých pozic a pomocí očí, obočí a otvírací tlamy změň výraz jejího obličeje. Popadni lahodný banán a hraj si s ní a s barevným tukanem. Pak opičku přestav na 2 nové bláznivé modely – super roztomilého medvídka a pěkně drzou veverku! Stavebnice je vhodná pro kluky i holky od 7 let.

LEGO DUPLO 10584 Lesopark + doprava zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Malé děti si zamilují 8 divokých zvířat DUPLO z této sady a všechny možnosti hraní rolí, které park nabízí. Kostky LEGO DUPLO jsou zářivě barevné a jsou zvlášť navrženy tak, aby byly bezpečné pro menší ručičky. Vhodné jsou pro děti již od dvou let, obsahují 105 dílků, 3 figurky: maminku, tatínka a dítě, a navíc 8 zvířecích kamarádů: jelena, laň, koloucha, medvěda, medvídě, 2 lišky a veverku.

LEGO Star Wars 75111 Darth Vader

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pociť sílu temné strany s Darth Vaderem! Tato sestavitelná LEGO verze sithského lorda Vadera má všechny detaily, které očekáváš, včetně plně pohyblivých končetin, černého brnění, látkové kápě a sestavitelného červeného světelného meče. V balení naleznete 160 dílků, a nadchne všechny kluky od 9 do 14 let.

Další články

Načítám