Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sotva se přestala objevovat v seriálu Svatby v Benátkách, dostala další roli. Modelka Andrea Verešová (43) zaujala dokonce i režiséra legendárních Pelíšků Jana Hřebejka, jenž ji obsadil do kriminálního seriálu Místo zločinu Plzeň.

Andrea přitom tvrdí, že velké herecké ambice nemá. "Přichází to spontánně a přirozeně, stejně jako třeba moderování, je to pro rozvíjení možností a schopností. Pokud se něco nabízí a mám pocit, že to zvládnu, tak to zkouším," svěřila Super.cz.

Andrea pravidelně trénuje češtinu, aby ztratila slovenský akcent. "Hodně mi pomohly hodiny, které jsem měla, když jsem dostala nabídku moderovat VIP zprávy. Snažím se, vždyť tady žiju už tolik let," řekla ke svojí češtině Verešová.

Některé nabídky kvůli rodině musí odmítat, už má doma dva školáky. "Ale když šlo o Plzeň, to je vlastně u nás doma," doplnila modelka, která žije s manželem a dcerou Vanessou a synem Danielem v Prešticích u Plzně.

Na slavnostní projekci premiérových dílů seriálu V pražském Muzeu policie, kde se objevila spolu s kolegyněmi Zuzanou Vejvodovou, Berenikou Kohoutovou či Bárou Kodetovou, jí to neuvěřitelně slušelo. Vypadala jako hollywodská diva. A my jsme zvědaví, jakou další roli bude mít. Třeba už to bude i velká filmová jako u její kolegyně z branže Simony Krainové (51).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám