Hlavní obsah
Článek

Zpěvačku Leonu Gyöngyösovou jsme vídávali před lety s dívčím seskupením New Golden Kids, které produkoval tehdejší manžel Báry Basikové (61) Jaromír Pizinger. Nemělo až takový potenciál, s jakým počítal, a tak se nad holkama na dlouho zavřela voda. Ale Leonino jméno se opět v souvislosti s muzikou začíná objevovat.

"Měla jsem pauzu deset let," přiznala maminka čtyřletého syna. "Měla jsem spoustu takových životních událostí, vdala jsem se, rozvedla, měla dlouhodobý vztah, porodila dítě, ale ta muzika mi pořád nějak chyběla. Takže jsem se vrátila ke zpívání a dělám zejména gospely, což je takový emotivnější hudební styl," svěřila.

Gospel je žánr, který je vlastní černochům, my na Leoně tedy nic potvrzujícího takové kořeny nenašli. Snad až na větší zadek. "Ten mám a dneska je to prý v módě. I hubené holky makají na tom, aby měly velké zadky a chlapi je měli za co chytit nebo plácnout. Já jsem od přírody holka krev a mlíko, to dneska frčí," smála se Leona. "Já ale taky chodím cvičit, chodila jsem s trenérem, teď chodím na kondiční cvičení, abych uběhla deset kilometrů pod hodinu, to jsou takové moje cíle," dodala.

Naposledy, už je to delší dobu, jsme potkali Leonu s pohledným přítelem, a tak nás zajímalo, zda jim to pořád klape. "Už je to rok, co jsem sama, je to poprvé v životě, strašně mi to vyhovuje. Konečně mám čas věnovat se sama sobě, svému synovi a hudbě. Měla jsem takový problém, že jsem žila převážně život partnera, přes to už vlak nejede, a co do budoucnosti? Nevím. Až to přijde, tak to přijde," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám