Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už čekáme, že se sem rovnou nastěhuje. Modelka Aneta Vignerová (36) je tváří jednoho pražského baru spojeného s restaurací i hotelem, takže ji tady potkáváme na degustacích nových menu, na speciálním cvičení jógy a teď se sem vypravila za koktejly, které připravoval vyhlášený barman celého řetězce, který na dva dny přiletěl z Paříže.

"Je to velká událost, že mezi nás vyhlášený barman Matthias Giraud zavítal, aspoň jsem za ním nemusela letět do Paříže, a on sem přiletěl za mnou. A rozhodně to stálo za to. Jsem překvapená, z čeho se dát vůbec pít, a že ty drinky dokáží být tak osobité. Ze šnečí ulity uložené na skořápce kokosu jsem tedy ještě nepila. Ale zas to bylo takové velké, tak se do toho hodně vešlo," smála se Aneta, která rozhodně není abstinentka, a alkohol si dokáže užít.

Sama si ale doma koktejly nemíchá. "Zase tolik koktejlová nejsem. Ráda si to nechám namíchat třeba na dovolené, ke které nějaká ta piňa colada patří. Radši si dám skleničku dobrého vína nebo prosecco. A klasiku jako gin s tonikem nebo rum s kolou vůbec nemusím, to nemám ráda. Když už, tak sladší drinky," svěřila.

A kalorie u toho rozhodně nepočítá. "Když něco někomu chutná, tak by si to měl dopřát. Tělo si občas žádá a měli bychom mu vyjít vstříc. Aby si člověk něco nedal jen proto, že v tom je nějaká kalorie, to mě nebaví, ani v jídle," ujistila nás modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám