Hlavní obsah
Famous
Článek

Zpěvačka Rihanna (36) přiznává, že rozhodně není člověkem, který by měl oslabené libido. A přestože má sex ráda, poslední dobou je víc nadržená než uspokojená. To ji ovšem přesto nedonutí provozovat náhodný sex. Barbadoská hvězda tvrdí, že není nijak promiskuitní a rozhodně nespí s neznámými muži.

„Neměla jsem teď dlouho sex a také jsem se s nikým nevídala. Nechci se totiž druhý den probudit s pocitem provinění. Chci tím říct, že jsem sice nadržená, chci mít sex, ale nehodlám udělat to, že najdu prvního náhodného milého chlapa, o němž si myslím, že s ním bude skvělá jízda celou noc, a pak se druhý den probudím prázdná a vykotlaná,“ svěřila Rihanna v interview, které v listopadu vychází v magazínu Vanity Fair.

Sedmadvacetiletá zpěvačka prý marně hledá partnera. I když ji bulvár v posledních letech spojoval s řadou jmen, třeba s Leonardem DiCapriem či Travisem Scottem, ona prý s nikým nechodí.

„Muži se bojí být muži. Myslí si, že být skutečný muž je hloupé, že když ženě přisunete židli nebo jste na ni milí, nebo dokonce projevujete své dívce city před kamarády, tak jste méně mužem. Nebudou gentlemani, protože pak prý vypadají zjemněle… Holky se tomu přizpůsobují, ale já nebudu,“ dodala Rihanna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám