Hlavní obsah
Článek

Petra Lexu znají jeho fanoušci především jako zpěváka kapely SLZA (Celibát, Lhůta záruční). Za sebou má ale také účinkování v Jihočeském divadle v Českých Budějovicích a herecké zkušenosti nyní uplatní i v seriálu. Příležitost dostal v Přístavu na Primě.

Lexa ztvární Petra, bývalého studenta Marka v podání Martina Dejdara. „V seriálu hraju tak trochu sám sebe - taky hudebníka, který má kapelu. Zpívám v ní a hraju na ukulele. Petr je mi v lecčems podobný, ale s některými jeho povahovými vlastnostmi se moc neztotožňuju. Je v jádru hodný kluk, ale dává přednost  kariéře a má některé záporné rysy,“ nastínil Lexa svou postavu.

Když nepočítáme tvorbu klipů, jedná se o jeho první zkušenost s natáčením. „Před kamerou jsem nikdy nestál. Od zhruba šesti let jsem hrál v divadle, ale vždycky jsem si chtěl zkusit roli před kamerou. Takže se mi teď plní jeden z mých snů,“ prozradil.

Vedle natáčení Petr tráví čas ve studiu, kde s Lukášem Bundilem dokončují debutové album, jež vyjde 13. listopadu. Ještě předtím představí videoklip k singlu Katarze, jež je také průvodní písní seriálu Přístav.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám