Hlavní obsah
Článek

Herečka Petra Špalková je držitelkou nejvýznamnějších hereckých ocenění, jež se u nás udělují - Thálie, Českého lva, Ceny české filmové kritiky i Ceny Alfréda Radoka. Zároveň přitom patří k těm herečkám, které v civilu raději splynou s davem a mimo jeviště či natáčení nemají potřebu na sebe upozorňovat. Proto když se objeví na akcích mimo honosné galavečery k příležitosti předávání hereckých cen, mnozí netuší, že vedle nich stojí jedna z našich nejlepších hereček.

Naposledy jsme ji potkali na tiskové konferenci k prvnímu Audioknižnímu víkendu, který předchází Velkému knižnímu čtvrtku (15. 10.), kdy vyjdou tištěné knižní novinky. Během Audioknižního víkendu se novinek dočkají zase milovníci namluvených knih, celkem 14 titulů.

Špalková na tiskovou konferenci dorazila nejen jako fanynka knih, ale také jako protagonistka jedné z novinek, audioknihy Dívka ve vlaku od Pauly Hawkins. Čas na akci strávila v rozhovoru s Janou Strykovou, která zase propůjčila hlas audioknize Klubíčko veselých pohádek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám