Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Serena Williams (34) má do konce roku prázdniny, a tak má dostatek času nejen léčit svá zranění, která se jí poslední dobou nevyhýbala, ale hlavně nabrat nové síly na další sezónu. Velký turnaj ji čeká až příští rok v lednu, a to Australian Open. Momentálně je tak ideální příležitost vypnout na dovolené.

A přesně to také Serena udělala, ale nečekejte žádné luxusní přímořské letovisko nebo resort na Havaji, tenisová jednička odjela k řece San Marco v Texasu a podle všeho se ji s přáteli vydala sjíždět na velkém nafukovacím kruhu.

Překvapivou společnost jí přitom dělal sedmadvacetiletý model a herec Colton Haynes a nejspíš Serenina kamarádka. Rodák z Kansasu Haynes je známý díky seriálům Vlčí mládě či Arrow.

Ani vidu ovšem na společných snímcích sdílených na Instagramu nebylo po domnělém partnerovi tenistky, jímž by měl být po několika letech od prvního sblížení znovu rapper Drake…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám