Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leoš Mareš (47) si do své show pozval kuchtíka Láďu Hrušku (46) a možná kvůli zatím horší sledovanosti dost přiostřil. Rozebíral s novým moderátorem pořadu Vychytávky jeho skautství a pustil se přitom na hodně tenký led. Za tohle ho zase spousta lidí nebude mít ráda.

„Skaut je dítě oblečené jako d***l pod vedením d****a oblečeného jako dítě,“ vytvářel humor Mareš.

Na Hruškovi bylo vidět, že takové srandování mu není po chuti a ironicky zatleskal. „Vy se tomuhle smějete? To byl docela d*****í vtip, myslím, že jsi urazil asi milión skautů v této republice,“ prohlásil nakvašeně. Mareš se bránil tím, že původní znění bylo podobně ostré, jen sprosťárnu nahradila jiná, začínající na písmeno „k“ a končící na „n“.

„A kdo to říká, ten to je, tomu se to rýmuje,“ naznačil mikrovlnkový kuchař, co si o profesně starším moderátorovi ve skutečnosti myslí.

Podle zdrojů z televize po této nepříjemné přestřelce plné křečovitých úsměvů, jež připadala vtipná asi jen Marešovi a publiku, které tvoří najatý kompars, museli zastavit natáčení. „Nikdy jsem se k pořadům kolegů ve stejné televizi nevyjadřoval, hledím si svojí práce. Byl jsem tam jako host. A jako skaut a na skauty, prosím, nesahat. Tím bych to uzavřel," vzkázal nám Hruška z autogramiády v Kolíně.

Myslíte si, že vtip o skautech byl od Mareše vhodný?
Ano, je to zábavná šou
18,1 %
Ne, bylo to urážlivé
81,9 %
Celkem hlasovalo 109356 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám