Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doslova za pět minut dvanáct vzala před osmi lety rozum do hrsti britská topmodelka Kate Moss, když se rozešla s tehdejším partnerem Petem Dohertym (36). Po dvou a půl letech strávených vedle zpěváka, který ji málem svedl na drogové scestí a zapříčinil předčasný konec její kariéry, nakonec Kate dala svému milému sbohem. Problémový frontman kapely Libertines a Babyshambles tentokrát chtěl udělat dojem, ale v jeho případě ani staré pořekadlo, že šaty dělají člověka, není příliš platné…

Se svou přítelkyní Katiou de Vitas v pondělí zavítal na týden módy v Paříži, konkrétně pak na přehlídku značky Saint Laurent a její kolekci Pret-a-Porter na nadcházející jaro a léto. Ani slušné oblečení ale z věčného pařmena lusknutím prstu elegána neudělá, o čemž se z fotografií můžete přesvědčit sami. Doherty by si měl v brzké době najít čas na kadeřníka a především pak na zubaře.

I přes řadu neúspěšných pokusů o léčení z drogové závislosti a značnou neatraktivitu má však Doherty úspěch u krásných žen. Se zpěvačkou Lisou Moorish má dvanáctiletého syna Astilu a s modelkou Lindi Hington ještě čtyřletou dceru. Zasnoubený byl rovněž s modelkou Irinou Lazareanu a blízko měl mít údajně i k zesnulé Amy Winehouse.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám