Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikol Švantnerová (31) je aktuálně označována za nezadanou, úřadující Česká Miss ale stále dává svému vztahu s profesionálním fotbalistou Jakubem Horou šanci. „Máme pouze pauzu, protože potřebujeme vstřebat to haló kolem nás. Potřebujeme, aby se to uklidnilo, a pak to budeme moct řešit,” snaží se vše uvést na pravou míru Nikol, která si změnu ve vztahu prý zatím příliš neuvědomuje: „Mám každý den nějakou práci a povinnosti a ani si neuvědomuji, že ten přítel doma není.”

Zajímalo nás proto, kdy začnou Nikol a Jakub svůj vztah opět slepovat. „Může to být za týden, může to být za měsíc, ale klidně i za půl roku,” krčí rameny Nikol, kterou jsme zpovídali na koktejl párty v butiku známé italské džínové značky.

Stále si Švantnerová myslí, že není obětí „missí nemoci“? „Myslím, že to není missí nemoc, i když to každý takto nazývá. Když se stane maličkost, nad kterou by se člověk nepozastavoval, tak to najednou řeší milión lidí kolem mě, stane se z toho větší a větší bublina a je to potom psychický tlak na oba dva,” uvádí nejkrásnější Češka a s nadějí dodává: „Předtím jsem říkala, že mě taková nemoc nepotká, a budu dělat všechno pro to, abych byla výjimka, kterou to vážně nepotká.”

Připomeňme, že onou maličkostí byla skutečnost, že si Jakub Hora v počátcích jejich vztahu domlouval na sociální síti sex s jinou dívkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám