Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Kornová hodně zhubla, vypadá skvěle, ale ještě to chtělo pověstnou třešničku na dortu. Konečně si nechala opravit svůj chrup. "Chtěla jsem si nechat upravit úsměv, abych ho měla větší, šťastnější a zářivější. Přišlo mi geniální, že ráno přijdu na kliniku a večer už odcházím s novými zuby," vysvětlila.

Mindrák ze svého úsměvu měla už dlouho. "Nějak jsem na to zapomněla. A možná jsem se moc nesmála a nevšimla jsem si toho. Ale už se cítím dobře, takže se směju a chci mít ten úsměv lepší. Problém je ten, že teď už jsou geniální nové technologie, co se týče fazet. A ty moje už byly staré skoro dvacet let a chtělo to vyměnit," vysvětlila před zákrokem.

Motivací možná byla i návštěva u kamarádky Martiny Formanové (58) v Americe, kde všichni rozdávali pověstné americké úsměvy. "Tam jsou lidi docela pozitivně naladění, pořád se usmívají, mají bílé zuby. Něco na tom je. Snad budu mít kliku a pan doktor Klika mi s tím taky pomůže," věřila.

A opravdu netrvalo ani celý den a Katka odcházela se zbrusu novým úsměvem. Takže bude krásná nejen na promoci, neboť se jí podařilo zakončit bakalářské studium na vysoké škole tělovýchovy a sportu, ale také se v jejím životě konečně objeví i nový muž. "Třeba teď, když kudy budu chodit, tudy se budu smát, tak se někdo chytne," smála se Kornová.

Reklama

Další články

Načítám