Hlavní obsah
Článek

Pokud bychom měli jmenovat roční období, v němž je příroda zahalena do toho nejkrásněji zbarveného kabátu, byl by to zaručeně podzim. Využijte toho a nechte se inspirovat okolní krajinou. Stejně tak učinil i Halens a přináší vám kouzelnou podzimní módu plnou oblíbených módních značek zvučných jmen, jako jsou Vero Moda, Only, Trulymine, Amy’s Stories nebo Chiara Forthi. Tak s chutí do vybírání nového outfitu!

Zachumlejte se do trendy ponča

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Omrzely vás objemné bundy či kabáty a chcete zkusit něco nového? Rády byste se vyhnuly fádnosti a vynikly něčím nevšedním a neokoukaným? Pokud ano, pořiďte si pončo, které se řadí mezi horké módní favority letošní sezóny. Ideální volbou by mohl být například měkoučký a slušivý model s třásněmi značky Amy’s Stories. Pončo ozvláštní váš outfit, dodá mu šmrnc a zároveň vám poslouží jako pomocník při zamaskování případných kil navíc v problémových partiích.

Krajkové vábení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Že jsou krajkové šatičky čistě letní záležitostí? Ale kdeže! Pamatujte, že v módě se občas vyplatí bořit hranice a zkombinovat zdánlivě nezkombinovatelné. Zkuste obléci například rozkošný kousek s rozličnými krajkovými vzory, přes který přehoďte koňakový kardigan v boho stylu a uvidíte, že budete vypadat zkrátka kouzelně! Obujete-li navíc kozačky v pískové barvě na vysokém podpatku, budete moci rovnou kandidovat na bohyni podzimní módy!

Ve znamení vysokých límců

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Snoubí-li se trendy kousek spolu s praktičností, je to o důvod víc, proč byste si ho měly pořídit do svého šatníku. Přesně toto je případ černého trička Vila z pohodlného materiálu, v němž se budete cítit neskonale příjemně a zároveň šik. Nejvýraznějším prvkem na tomto modelu je zaručeně vysoký límec, který ochrání váš krk před studeným podzimním vichrem a propůjčí vám look sebevědomé a ničím neohrožené úspěšné ženy. Co víc si přát?

Dopřejte si kvalitu a pohodlí v džínách od Vero Mody

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mít ve skříni alespoň jedny kvalitní a dokonale padnoucí džíny představuje téměř povinnost každé milovnice módy, která si přeje vypadat šik za všech okolností. Skvělou alternativu představují například džíny se sepranou moderní úpravou, které vám přináší značka Vero Moda a jejichž slušivý užší střih podtrhne ladnost vašich nožek. Tento kousek můžete kombinovat se sportovnějším i elegantnějším stylem, díky čemuž si džíny zkrátka zamilujete.

Nebezpečně sexy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte před sebou firemní večírek, narozeninovou party nebo zkrátka jen ráda vyčníváte z davu prostřednictvím nevšedních a originálních outfitů? Ať už je správně jakákoliv z možností, mohla by vám padnout do oka kombinéza značky Chiara Forthi, kterou vystihují hesla jako nadčasovost a šmrnc. Největším skvostem celého modelu je zaručeně ručně našitý štras ve výstřihu, díky němuž doslova zazáříte!

Další články

Načítám