Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice se dostala do finále soutěže krásy Česká Miss, ale Veronika Kašáková se modelingu moc nevěnuje. Splnila si jiný sen - vydali jí knihu, v níž popsala svůj život, když ji s bratrem rodiče odložili do dětského domova. A teď připravuje podle knihy i scénář k filmu.

"Zrovna pár hodin před dnešním večerem jsme dávali dohromady scénář," raduje se Veronika, že už je vysněnému filmu zase o krůček blíž. "Zatím je to jen na papíře, tvoříme. Chtěla bych, aby to bylo podle mých představ, i kdyby to ve finále nemělo být vůbec úspěšné, ale abych se nestyděla být pod tím podepsaná," míní.

Sama sebe si prý zahrát nechce. "Přemýšlíme nad tím, že hrát určitě nebudu, ale že se tam objevím při psaní knihy, možná něco řeknu, ukážu se na začátku a na konci, ale velký herecký výkon ode mě nečekejte," smála se.

"S představitelkou hlavní role je to těžké. Budeme se hodně vracet v čase, musí to být malá holčička, pak dospívající dívka. Přiznám se, že v tomhle nemám jasno, protože mladé herečky neznám. Takže zatím nevím," krčila rameny.

Modeling je pro ni na druhé koleji, i když se s další trojicí krásek chystá pracovně do Šanghaje. "Na prvním místě se hodně věnuji dětem, byla bych ráda, kdyby si mne s tím i lidé začali spojovat. Máme neziskovou organizaci Nadání a dovednosti a v rámci ní připravujeme projekt, kdy budu jezdit za dětmi do všech dětských domovů, je jich 144, takže mi bude trvat tři roky, než je objedu," vyprávěla.

"Budu s nimi konzultovat odchod z děcáku do reality, jak byl těžký i pro mne, když jsem si prošla dluhy a exekucí, a chci je připravit na to, aby se jim tohle nestalo. Takže já za nimi budu jezdit jako nějaký vzor," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám