Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská zpěvačka etablovaná v českých muzikálech Alžbeta Bartošová, která se neřekne jinak než Betka, si užívá svoji první velkou filmovou roli. A když producenti řekli, že si kvůli snímku Decibely lásky s hity Michala Davida (63) musí nechat ostříhat vlasy, bez problémů je zkrátila bezmála o půl metru.

"Požadovali po mně, abych se ostříhala, že by se jim líbilo, kdybych měla krátké vlasy. Takže jsme s režisérem Mílou Halíkem vybírali účesy, tenhle se mu líbil, a tak to takhle skončilo," krčila rameny Betka, která se shodou okolností nechala ostříhat úplně ve stejnou dobu jako její kolegyně Míša Doubravová z divadla Kalich, se kterou se alternuje v muzikálu Atlantida.

"S tím to ale nemá nic společného. Ona se ostříhala proto, že chtěla, a já proto, že jsem musela. Ale já jsem ráda, že jsem musela, protože jsem nikdy neměla takhle krátké vlasy. Je to změna a líbí se mi to," řekla Super.cz s tím, že je to poprvé, kdy musela kvůli roli měnit image. Byla by prý ale ochotná k lecčemu, klidně i přibrat deset kilo nebo se stát platinovou blondýnou. "Přibrat deset kilo by mi nedělalo problém a na blond bych asi taky šla," přiznala.

Blondýnou ostatně brzy bude, i když jen s parukou. "Měla bych totiž zpívat titulní roli v muzikálu Angelika," prozradila. Dále sympatickou Slovenku, hovořící plynně česky, můžeme vidět ve všech muzikálových projektech, které má nastudované.

Reklama

Další články

Načítám