Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Z reality: Chceme dosahovat větších výkonů a tím naše zdraví trpí. Říkáte si „vždyť ono to přejde“ nebo „už to bude lepší“. Většinou se ale tak nestane. Pravdou je, že naše tělo se opotřebovává, a proto se o něj musíme starat. Udělejte aspoň jednou věc a věnujte pozornost doporučením níže, která pomůžou vašemu zdraví. Ciťte se lépe. Udržujte se v kondici. Řekněte si „Chci být pro jednou v pohodě“.

Pro poškozené a slabé vlasy je nejlepší Donna Hair nyní ve výhodném balení 3+1 měsíc užívaní zdarma. Znáte z TV!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stresem trpí hodně vlasy. Řídnou nebo vypadávají působením vnitřních, ale i vnějších vlivů. Doplněk stravy Donna Hair je unikátní přípravek s nejkomplexnějším obsahem účinných látek jako biotin a zinek, které dlouhodobě a cíleně vyživují vlasy a tím přispívají k jejich přirozenému růstu a krásnému vzhledu. Nyní ve výhodném 3měsíčním balení + 1 měsíc užívání zdarma. Pozorně čtěte příbalový leták.

Slabá sexuální výkonost vašeho partnera? ArginMax je řešením pro muže i ženy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

ArginMax® pro muže i ženy je dlouhodobě nejprodávanější volně prodejný doplněk stravy v oblasti sexuálního zdraví, jehož účinnost potvrdily klinické testy (Klinická studie amerických lékařů University of Hawaii, School of Medicine, USA, 1998). Dlouhodobě zvyšuje erekci a sexuální výkonnost. Objednejte bez starostí, doručíme diskrétně. Pozorně čtěte příbalový leták.

Trpíte bolavými klouby? Vyzkoušejte Condrosulf pro zdravé klouby!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Léčivý přípravek Condrosulf obsahující účinnou látku Chondroitini natrii sulfas pomáhá k léčbě zánětu kloubů, zejména kolenních, kyčelních a k léčbě artrózy kloubů prstů ruky. Tento lék je určen k vnitřnímu užití pro dospělé pacienty. Zabezpečuje mechanické a elastické vlastnosti chrupavky. Unikátní složení přípravku Condrosulf působí protizánětlivě, zejména je indikován k léčbě degenerativních kloubních onemocnění. Na klouby jedině Condrosulf! Pozorně čtěte příbalový leták.

Máte bolavé oči? Vyzkoušejte Ocutein Lutein Brillant s maximálním účinkem luteinu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Doplněk stravy Ocutein Brilant je brilantní péče o váš zrak! Ocuvite Lutein Brillant obsahuje látky, které pomáhají unaveným očím. Obsahuje antioxidant complex, který pozitivně vplývá na působení UV záření a dalších ionizačních záření. Zinek, měď a selen přispívají k ochraně buněk před oxidačním poškozením. Zinek navíc přispívá k udržování normálního zraku. Pozorně čtěte příbalový leták.

Trápí vás nepříjemné hemeroidy? Nepodceňujte prevenci tohoto onemocnění!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

HemoStop Probio Max je doplněk stravy, jehož hlavní složky zmírňují bolesti v okolí konečníku. Už při 1 tabletě denně během jídla se dostaví úleva. HemoStop může být využíván taky jako prevence proti hemeroidům. Pozorně čtěte příbalový leták.

Další články

Načítám