Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Přírodní skvosty téhle krásky zase ohromily desítky mužů! Sedmý ročník akce, na níž se volí nejlepší zdravotní sestřička roku, byl sice ve znamení ocenění těžké práce nejen nemocničních andělů, pro mnoho pánů byla ale vrcholem večera herečka Miluška Bittnerová (46). Podívejte se, jaký výstřih zvolila tentokrát a jaké kejkle vyváděla!

Asi se změní síla gravitace, až tahle ženská každým coulem přijde na nějakou společenskou událost zahalená až k hlavě, na akci Davida Novotného si ale opravdu nikdo nestěžoval.

Miluška byla patronkou jedné ze sestřiček a také porotkyní a předvedla při pokládání dotazu největší šou. „Mám na vás otázku: co byste dělala, kdyby…“ prohlásila a práskla sebou o zem. Když jí soutěžící začala zvedat nohy, jak se to dělá pacientům, kteří omdlí, Bittnerová začala hudrovat, že čekala nafackování.

V zákulisí pak blbla s vítězem Muže roku 2015 Jakubem Krausem. Evidentně jí nepřipadá jako chlapec k zahození, protože to, jak se před ním prsila, skoro nemá obdoby. Miluška je těsně před rozvodem, takže si provokace může dovolit.

Jinak je prý v jednom kole. „Tahle sezóna začíná hodně divoce. Vůbec nic nestíhám, ani spát,“ postěžovala si naoko a pak z akce Batist Nej sestřička 2015, která se opět konala v Náchodě, rychle zmizela, čekaly ji další pracovní povinnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám