Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americké zlatíčko Julia Roberts (56) v Atlantě právě natáčí svůj nejnovější film s názvem Mother’s Day (Den Matek), v němž se představí v roli jedné velice známé dámy, před kterou se třesou nejen všichni podřízení, ale i celý módní průmysl. Právě na ní mnohdy závisí, co se v příští sezóně bude nosit, jelikož rozhoduje o tom, kdo bude mít privilegium objevit se v módní bibli…

Už jistě dobře tušíte, že onou obávanou ženou je šéfredaktorka americké Vogue Anna Wintour (65) a Julia se už jen díky zrzavé paruce s mikádem s ofinou v ženu proslulou přísností proměnila dokonale. Společně s ní se v komedii režiséra Garryho Marshalla objeví Jennifer Aniston, Kate Hudson nebo Jason Sudeikis. Snímek by se měl do českých kin dostat příští rok v dubnu.

O Angličance Anně Wintour přitom pojednávala i známá komedie z roku 2006 Ďáběl nosí Pradu, v níž ji skvěle zahrála Meryl Streep.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám