Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většina z vás si ji ještě pamatuje z první řady Česko Slovenské SuperStar, kdy se ucházela  před šesti lety o svých patnáct minut slávy vedle Moniky Bagárové, Miro Šmajdy, Denise Lacha, nebo Bena Cristovaa. Markéta Konvičková (29) se ale od té doby razantně proměnila. Už to není ta zakřiknutá oplácaná dívka ze severu Moravy, která budila pozornost pouze svým silným hlasem. Nyní se z ní stala opravdu sexy kočka.

Velký vliv na jejím skvělém vzhledu má jistě také spokojený vztah s přítelem Rendou. Prospělo jí také umělecké spojení s raperem Revoltou, se kterým hodlá zpěvačka zaútočit na české hitparády s klipem k písni Věř si.

„Je to v podstatě můj příběh. Když jsem vstoupila do velkého hudebního světa, dostala jsem spoustu kopanců a pošklebků, ale nevzdala jsem se a dnes mohu říct, že mě i mí hlavní kritici respektují. Pracuji na sobě, cvičím jógu, studuji, koncertuji a mohu si dovolit udělat píseň s raperem,” říká Markéta, která se svěřila se svými dalšími plány. „Natočila jsem Vánoční album se symfonickým orchestrem Českého rozhlasu, které je snem snad každé zpěvačky u nás. Vždyť kdo z mé generace může říct, že točil v legendárním studiu A Českého rozhlasu. Plním si sny a jdu svou cestou, v tom jsme si s Marcusem Revoltou podobní, a snad i proto ta píseň skvěle funguje.“

Markéta vyspěla a je zářným příkladem vzdělané a krásné mladé ženy. Zkrátka a dobře pravidelná práce na sobě a profesionální přístup spojený s disciplínou a sebekázní přináší ovoce.

Reklama

Další články

Načítám