Hlavní obsah
Článek

Čerstvě zamilovaný herec Zdeněk Piškula (25) je stále ve věku teenagera, ale už se stačil kromě filmové a televizní tvorby předvést jako zpěvák. Anna Linhartová musí být na svého o čtyři roky mladšího přítele hrdá.

Zdeňka už diváci znají z pohádky Tři bratři či seriálu Všechny moje lásky, a nyní se pokouší prosadit v hudební branži. Ke svému prvnímu singlu s názvem Balič novodobý natočil videoklip, do něhož obsadil herečku Marianu Prachařovou či internetovou celebritu Týnuš Třešničkovou. Jeho současná partnerka Anna Linhartová se bohužel této pocty nedočkala. Snad jí dá Zdeněk prostor ve svém dalším hudebním počinu.

"Hudba mě vždycky strašně bavila a bylo mým snem udělat svoji vlastní písničku. A teď to konečně klaplo! Ale nechci, aby ji lidi vnímali jako klasickou písničku o lásce. Balič novodobý je spíš taková parodie na lidi v mém věku, kteří většinu svého času tráví na sociálních sítích. Osobně bych vám mohl vyprávět, já sám mezi ně taky patřím,“ přiblížil Zdeněk svoji skladbu, o jejíchž kvalitách se můžete přesvědčit na videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám