Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Českou Vicemiss 2009 Terezou Budkovou jsme se potkali na finále jiné soutěže krásy Miss Face a zavzpomínali na její vlastní finálový večer. A protože se k nám dostala informace, že se chystá na plastiku, povídali jsme si i o tom, proč si chce jako další z krásek v řadě nechat zvětšit poprsí.

"Od Miss už je to šest let, zrovna jsem nedávno přemýšlela, kde mám korunku, ale samozřejmě jsem ji našla. Docela mě mrzí, že už si pořádně nepamatuju průběh, což mě trochu mrzelo, když jsem tady na Miss Face viděla holky, jak si to užívaly, jak se klepaly, jestli vyhrály, nebo ne. Přiznám se, že bych si to klidně i zopakovala," překvapila nás Tereza.

Když by se ale rozhodla zamířit opět na nějakou soutěž, už by nebyla tak přírodní jako kdysi. Zanedlouho ji totiž čeká plastika prsou. "Uvažovala jsem nad tím dlouho, je to rozhodnutí, které mám promyšlené, půjdu do toho, už je všechno domluvené. Sice se trochu bojím, ale těším se na výsledek,"  řekla nám Tereza.

A co ji k rozhodnutí přimělo? "Je to kvůli mému pocitu, protože když zhubnete, jdou jako první dolů právě prsa. Docela jsem tím trpěla a vadí mi, že si musím vybírat vyztužené podprsenky a plavky. Další věc je práce, protože jsem přišla o dvě opravdu dobře placené kampaně na spodní prádlo. A bylo to kvůli prsům. Takže bych chtěla plné dvojky, větší by ke mně ani neseděly," míní.

Reklama

Další články

Načítám