Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) rozšířila svoji sbírku nemovitostí. Koupila si byt v luxusním bratislavském komplexu Octopus. Zpěvačka má v Bratislavě hodně pracovních příležitostí a chtěla mít ve slovenském hlavním městě vlastní zázemí.

„Celé letní prázdniny jsem strávila v Bratislavě. Natáčela jsme nové CD, televizní show Česko Slovensko má talent a nyní zde se svým slovenským týmem připravuji megakoncert. Mám ráda hotely, ale potřebovala jsem se víc cítit jako doma,“ vysvětluje Bílá.

Přístup do luxusního rezidenčního komplexu v bratislavské čtvrti Ružinov je přísně monitorovaný vrátnými a bezpečnostním systémem. Žije zde řada prominentů. „Předchozí majitel zařídil byt tak, jako by ho navrhoval pro mě. Potřebuji svůj klid, výhled na zeleň a potřebuji se cítit jako doma,“ vysvětluje Bílá.

Bílá připomíná, že její otec Josef Zaňák vyrůstal v bratislavské čtvrti Petržalka. „Otec odešel, když mu bylo šestnáct let. Jsem však velmi ráda, že tady mám kořeny, možná proto se zde cítím tak dobře,“ dodává.

Komplex Octopus tvoří 160 bytů, podzemní garáž a společná zahrada umístěná uvnitř bloku. V roce 2007 získala tato stavba architektonickou cenu. Ceny bytů zde začínají od 170 tisíc eur, tedy 4,6 miliónu korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám