Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězkou 6. ročníku soutěže krásy Miss Face, kterou pořádá modelka Taťána Makarenko (34), stala půvabná brunetka Barbora Hamplová. Pětadvacetiletá kráska Super.cz už na soustředění finalistek v Bulharsku prozradila, že je na holky. A veřejný coming out jí u poroty rozhodně neuškodil.

"Cítím se naprosto skvěle. Vím, že to zní jako klišé, ale nečekala jsem to. Říkala jsme si, že jsem nejstarší a jsou tam mladší holky, které na to mají. Jsem příjemně překvapená a šťastná," svěřila poté, co si na hlavu nasadila korunku. "Byla jsme v mnoha soutěžích, tuhle jsem brala jako poslední, ale protože cenou pro vítězku je ještě účast v mezinárodní soutěži Miss Grand International, tak ještě pojedu příští rok do Thajska," dodala.

Myslí si, že vítězství nějak ovlivnil fakt, že prozradila svoje sexuální preference? "Nevím, jestli to bylo plus, ale doufám, že mám i jiné kvality, než tohle prozrazení. Takže myslím, že to výhoda nebyla," míní. V době soustředění byla single, ale když vyšel článek na Super.cz, začala se jí ozývat spousta dívek. "Single jsem pořád, ale ozývaly se nejenom holky, ale i kluci. Myslím, že to byly ty typy, které to chtějí zlomit. Ale nepodaří se jim to, mám to jasně dané," je si jistá Bára.

Jedna z finalistek během disciplíny, kdy měly odpovídat na vylosovanou otázku, dostala dotaz, jak by vysvětlila dítěti, že mám dvě maminky nebo dva tatínky. Ta by se bývala hodila spíš pro ni. "Já jsem připravená na to, že bych si s nějakou potenciální partnerkou miminko pořídila. Moc bych to jednou chtěla," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám