Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) je tři měsíce po narození syna Adama opět ve skvělé kondici. V Česku natáčí taneční film s hity Michala Davida, (63) a tak prý chtěla zhubnout co nejdřív. "Když musíte zhubnout, protože točíte film jako jsou Decibely lásky, tak prostě zhubnete. To by asi nebyl hezký pohled na nějakou velkou paní," smála se Lucka.

Drastické diety ale nedržela, ani by nemohla, protože syna kojí. A její doporučení maminkám, které chtějí zhubnout stejně rychle jako ona? "Chodit, chodit a chodit. Klidně s dítětem v kočárku anebo v klokance. A v létě plavat. Ale šlo to docela rychle," řekla Super.cz.

Do práce se pustila hodně brzy po porodu. "Nepřipadá mi to ale jako nějaký šílený pracovní zápřah. Je to spíš radost. Hraju doktorku, není to žádná stěžejní role, od toho jsou tady jiní, jsem takový strážný anděl Rudolfa Hrušínského. Ale nepřežila bych, kdybych si tam taky nezatancovala. Ale zpívat nebudu. Možná jen něco málo zazní v titulcích," svěřila.

Nestěžuje si ani na to, že by bylo pro ni natáčení časově náročné. "Když je to dobře připravené jako tady, tak je to asi nejméně náročná herecká disciplína. V divadle jste dlouho a do noci a děti doma strádají. To tady nehrozí a je tady opravdu přátelská atmosféra. Stejná, jako je ten film. Myslím, že se to do toho vždycky promítne," míní.

Do Prahy s sebou Lucka vzala jen tříměsíčního syna. "Matyáš zůstal v Kanadě se svým tatínkem a babičkou. A s Adamem mi nikdo pomáhat nemůže, takže je pořád se mnou. Kojení by asi zvládl málokdo, ani dědeček by to nezastal," usmívala se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám