Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Aneta Christovová letos vůbec nechtěla narozeniny slavit. "Ráno jsem se probudila s obří depkou, všechno na mě najednou dolehlo, a měla jsme chuť se zavřít doma a brečet," svěřila Super.cz na narozeninovém večírku, který jí tajně připravili kamarádi.

A co naši prostorově nejvýraznější moderátorku trápí? "Je to všechno propojené. Můj partner musel odjet na Mauricius, protože jeho maminka byla na těžké operaci, má tři bypassy, je celá rozřezaná, tak se o ní chtěl postarat," vyprávěla nám o svém příteli, masérovi Princovi, který z exotického ostrova pochází.

"No, a protože odjel, museli jsme zavřít salón, jediná masérka, která za něj mohla zaskakovat, má zrovna dva týdny dovolenou, takže přicházíme i o peníze. Je to jedno s druhým a ještě se mi stýská," postěžovala si.

Nakonec se ale nechala přemluvit a dorazila do baru, kde se měla sejít s jednou kamarádkou. Přátel se tam ovšem sešly dvě desítky, byl pro ni připraven dort, balonky, spousta dárků a hlavně objetí, které tolik potřebovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám