Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Adéla Gondíková (50) snad nikdy nevystupovala v odvážnějším kostýmu. Herečka má vskutku skvělou postavu, a tak se produkce muzikálu Mamma Mia! rozhodla, že dostane zatraceně sexy plážový obleček.

Zatímco její kolegyně, se kterými se alternuje v roli Tanyi, mají přes plavky delší šátek, Adéla, která je novou posilou muzikálu, vyfasovala pidi a navíc úplně průhledný. Jak se Adéla na své velké premiéře cítila? "Nervy pracovaly od začátku, pak jsem se na pláži zvláštně uklidnila, protože jsem zjistila, že jsem tam vlastně úplně nahá," řekla Super.cz se smíchem herečka.

"S tím jsem nepočítala, když jsem roli přijala. Měla jsem pocit, že Tanyi mají takový delší šáteček, zřejmě jsem vyhrála v loterii. Byla jsem z toho taková nervózní, ale pak jsem si řekla, že na pláži taky tak chodíme, tak se tak ukážu. Pan režisér mi říkal, víš kolik stojí lístek? Ať si ti diváci taky přijdou na své. Dopřejme jim to," usmívá se sexy Adéla.

Gondíková vypadala výborně a v roli výstřední milionářky s mnoha plastikami byla neodolatelná. "Je ještě co zlepšovat. Je to hodně náročné. Když to člověk vidí, nezdá se to, ale fakt v zákulisí strašně funím. Hrozně mě to baví a už se těším na další představení," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám