Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V hollywoodských filmech Tom Hanks ztělesňuje kladné a vyrovnané postavy, ale jeho syn je bohužel zcela opačným případem. Pětadvacetiletý Chet má za sebou bohaté zkušenosti s drogami, kvůli nimž skončil v léčebně.

Jako by Tom Hanks neměl dost trápení s manželkou Ritou Wilson, která bojovala s rakovinou. Další starosti mu způsobil nepovedený syn, který od dráhy dýdžeje sklouzl k drogám. Chet se k závislosti přiznal už loni a na kontě má i zdemolování hotelového pokoje.

Jednoznačně nejproblémovější ze čtyř hercových potomků byl dokonce v minulosti pohřešován, ale nyní vstal z mrtvých a na sociální síti se obrací k Bohu, který mu údajně pomohl vyzrát nad kokainem.

„Jsem našemu Bohu opravdu moc vděčný. A stejně tak i mé rodině a přátelům, kteří by mohli být stejně tak mojí rodinou. Musel jsem se naučit vážit si sám sebe,“ tvrdí polepšený Chet, který si své kázání uměl opravdu dobře načasovat. Jeho tatínek se totiž brzy objeví v očekávaném filmu Most špiónů, takže mu mediální pozornost zajisté přijde vhod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám