Hlavní obsah
Článek

Příprava dvou posledních rozloučení s nejmenším českým hercem Jiřím Krytinářem (†68) odhalila zajímavou věc. Skon umělce spojil jeho rodinu a zdá se, že zacelil i rány, které měl Jiří zasadit své manželce. Ta s ním sice prý odmítla dál žít kvůli skandálu s nahotou, nikdy se ale údajně nerozvedla.

Na parte jsou uvedeni dcera Jana (ta s otcem před jeho smrtí znovu našla společnou řeč, i když dřív se ho kvůli aféře zřekla), která náklady na poslední rozloučení patrně zaplatí dohromady i s hercovým bratrem a sestrou. Ti se teď prý usmířili s Krytinářovou ženou.

„Rodinu nakonec dala smrt Jury dohromady. Byli rozhádaní kvůli tomu skandálu s nahými fotkami, po nichž došlo mezi ním a manželkou Magdou k odloučení. Dělala snad právničku na pražském magistrátu a tehdy si celou situaci vyhodnotila tak, že jí Jirka poškozuje image. Žili zvlášť, pokud ale vím, tak se nikdy nerozvedli,“ řekl Super.cz Jiří Rámeš, šéf fotbalového Arabela teamu, který smrt Krytináře oznámil jako první.

O jeho kamarádovi se nyní napsalo ledacos, třeba i docela ošklivé věci. „Je to zbytečné a říká se, že o mrtvých se má mluvit jen dobře. Vím, že byl trochu nespolehlivý. Když jsem ho zval na akci, raději jsem počítal s alternativou, že vůbec nepřijede, což se také několikrát stalo, ale většinou se u mě snažil slovo dodržet. Byl prostě takový a já ho měl rád i s jeho negativními vlastnostmi. Měl hodně kritiků, kteří o něm nemluvili dobře, ale asi by teď měli přestat povídat, nehodí se to,“ dodal Rámeš.

Reklama

Další články

Načítám