Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Představitelka nezbedné Lucie Krausové ze známého českého filmu Lucie, postrach ulice Žaneta Tomášková (známá je pod jménem Fuchsová) zažívá perné časy! Má dluhy a jen ty za nájem mají jít do statisíců.

Žaneta Tomášková (43) má možná ani ne tak kvůli své nespolehlivosti, ale kvůli svým předchozím vztahům, zaděláno na pěkné problémy. Vše vyplynulo na povrch kvůli anonymnímu tipu, který tvrdil, že filmová Lucie dluží statisíce za nájem.

Samotná Žaneta tvrdí, že o ničem netušila. „Proboha, cože? To jsem v šoku!“ reagovala Tomášková, když se o informaci dozvěděla. Informaci potvrzuje i Exekutorská komora.

„Podle údajů v Centrální evidenci exekucí je proti zmíněné osobě vedeno celkem sedmnáct exekučních řízení,“ sdělil Super.cz mediální zástupce Exekutorské komory David Sahula.

Vše může souviset s finančními problémy jednoho z jejích expartnerů. Žanetě nyní nezbývá nic jiného, než se obrátit na svého právníka a začít situaci řešit, jak uvedla pro deník Blesk.

V současnosti se podle dostupných informací herectví naplno nevěnuje, před časem ale měla být pomocnou režisérkou seriálu Ulice. „To už nedělám. Kde nyní pracuji, vám neřeknu. Musím ale říct, že redaktorka, která o exekucích psala v konkurenci, mě hrozně podrazila, jsem strašně naštvaná. Mám dvě malé děti a moc mi to ubližuje,“ stručně reagovala na dotazy Super.cz Tomášková.

Reklama

Další články

Načítám