Hlavní obsah
Článek

Jaroslava Hanušová kvůli cukrovce a nezřízenému způsobu života před časem přišla o obě nohy, její velký kamarád Petr Čtvrtníček ji ale „posadil“ do luxusní káry za pět miliónů a tvrdí, že se prohání ulicemi jako divá! „Řádí jako černá ruka,“ řekl v rozhovoru Super.cz.

Petr, který už po amputaci dolních končetin herečky dražil její botu, aby měla na invalidní vozík, takhle vtipkoval na tiskovce Stream.cz. Ten rozčeřil stojaté vody české zábavy dnes už kultovním seriálem Kancelář Blaník, pátého října pak startuje nový sitkom s velkými ambicemi Autobazar Monte Karlo, v němž Čtvrtníček hraje hlavní roli Karla Čížka.

„Já jsem s ním velký kamarád. S Kájou Čížkem se známe od základky. On je mi taky hodně podobný,“ tvrdil nám herec, který se do role stylizoval natolik, až jsme se ho skoro báli. Když jsme nadhodili, že seriál je o šmelině a podvodech, snad jen naoko se urazil.

„No dovolte! To je seriál o poctivých lidech, které tahle republika potřebuje jako sůl. My jsme solí téhle země! Děláme svoji práci rádi, poctivě a neděláme to jenom pro sebe. Takže nějaké hanlivé označení, že je to šmelina, to v žádném případě. A stáčení kilometrů? Někdo stáčí arabské víno, stejně jako nějaké čůčo z dovozu, a někdo stáčí kilometry zase,“ povídal smrtelně vážně. Kromě něj hrají v seriálu Lucie Polišenská (Bublina) a Jaroslav Plesl (Bóďa).

„Bublina je bezvadná malířka. Má retušovací štětec a je fakt bezvadná, ale to jen mezi námi. Bóďa je fantastický mechanik. Ten jak skočí na auto, tak z něj máte ‚nováka‘ do rána,“ tvrdí.

Hausbóty (na jednom také alespoň kdysi bydlel), prodávat nechce. „To je úplně jiný segment.“

„Dělám jen to, co má čtyři kola. Motorky taky nedělám. Dělal jsem letadla, ale to už teď moc nefrčí. Lidi se prostě chtějí vozit a ne lítat,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám