Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Půvabná moderátorka Karolína Vrbasová, která je hvězdou nejúspěšnějšího pořadu na českém internetu Fenomén na Stream.cz, má za sebou hodně pestrý intimní život! Prošla si mnoha vztahy, většina z nich byla tak podivných, že by podle nich mohla natočit nějaký ten horor. „Jeden chlapec mi nutil použité mámino spodní prádlo a pak ode mě utekl za mužem,“ přiznává modrooká hvězda.

Karolína o svých zkušenostech sepsala knížku Chlapidárium (tak se mimochodem bude jmenovat i pořad Streamu o vztazích) a přestože soužití s podivíny pro ni nebylo procházkou růžovou zahradou, povídky jsou plné humoru.

„Magory bohužel přitahuju. Celý život jsem prahla po někom strašně zajímavém. Vybírala jsem si extrémní podivíny jako násilníky, sexuálně neurčité osobnosti a podobné bytosti. Jeden ode mě vyžadoval tělesné tresty, jiný, kulturista, vyžadoval disciplínu a zmlátil mě, když jsem se někde zpozdila,“ vypočítává. A to jsme ještě nezabrousili k pánovi, který žil uprostřed asi dvaceti obrazů Ježíže Krista.

Asi za nejúchylnější zážitek považuje setkání s jiným týpkem. „Velkolepě přišel a strašně s nadšením říkal, že má pro mě super dárek. Byly to troje krajkové kalhotky, které vypadaly, že jsou už nošené. Také že ano, nosila je jeho maminka, ale prý že je škoda se jich zbavovat, protože by na mně mohly vypadat velice pěkně. Náš vztah skončil tak, že ten pán si nakonec našel přítele, protože nebyl heterosexuální,“ dodala Karolína, která první čtenáře její opravdu vymazlené knihy neskutečně pobavila.

Reklama

Další články

Načítám